Föreläsning torsdag den 4 november 2010 i serien ”What is Life?”

Professorn i teoretisk fysik Ulf Danielsson kommer att hålla en föreläsning i serien ”What is Life?” torsdagen den 4:e november kl 15:00 med titeln ”Is it all physics?”. Föreläsningen hålls på engelska och är avsedd för en allmän akademisk publik. Ulf Danielsson har gjort sig känd som en popularisator av fysik, bland annat med boken ”Den bästa av världar”. Föreläsningen hålls i Karolinska Institutets lokaler i Petrénsalen med adressen Nobels Väg 12B. Alla är välkomna. Efter föreläsningen ges möjlighet till diskussion med föredragshållaren.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>