Ny föreläsning torsdag den 28 oktober i serien What is life?”

En föreläsning med titeln ”Viewing cancer through an evolutionary lens” kommer att hållas av professor Gerard Evans från Cambridgeuniversitet i England den 28 oktober kl. 15 :00 i serien ”What is Life?”. Föreläsningen hålls på engelska och är avsedd för en blandad akademisk publik. Alla är välkomna. Föreläsningen hålls i salen ”Andreas Vesalius”, Berzeliuslaboratoriet, Berzelius Väg 3, Solna. Efteråt finns möjlighet att delta i en diskussion med föredragshållaren.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>