Ny föreläsning måndag den 18 oktober i serien ”What is life?”

En föreläsning med titeln ”Sex, Food, Fidelity, Stress and enough Longevity to accomplish all that! ”kommer att hållas av Arnold Levine, Institute of advanced studies, Princeton, den 18:e oktober kl. 15:00 i serien ”What is life?”. Föreläsningen hålls på engelska och är avsett för en blandad akademisk publik. Alla är välkomna. Föreläsningen hålls i salen ”Andreas Vesalius” Berzeliusaboratoriet, Berzelius väg 3, Solna. Efteråt finns möjlighet att delta i en diskussion med föredragshållaren.

Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>