Bokmässan i Göteborg

Vi fick glädjande nog möjlighet att presentera vår bok på det så kallade Forskartorget på bokmässan i Göteborg igår den 24 september. Förlagschefen för KI University Press Cecilia Runnström intervjuade de av oss som fanns på plats, från vänster Steven Jörsäter, Joakim Cöster och Peter Århem. Det kändes jättekul att få berätta om boken inför publik. Efteråt fick jag höra av en av deltagarna att den ”punchline” som bäst gått in att det här området verkligen kräver samarbete över ämnesgränserna. Det kändes väldigt kul att det gått fram eftersom det verkligen är viktigt.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>